Την παραχώρηση του γηπέδου για προπονήσεις στα μικρά παιδιά του ΑΟ Κύμης ζητάνε με επιστολή τους στον Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, κ. Πόγκα οι τοπικοί σύμβουλοι Αγγελής Μαργέλης και Λουκάς Παππάς.
Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής
Κύριε Πρόεδρε,
Αιτούμεθα όπως στο Τοπικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14-11-14, συζητηθεί προ ημερήσιας διάταξης το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα στην Κύμη και αφορά στην μη παραχώρηση για προπονήσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου «Νίκος Μαρίνος» στους μικρούς αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Κύμης.
Στην τελευταία (29/10/2014) από τις αιτήσεις του Α.Ο. Κύμης προς τον Αντιδήμαρχο κ. Θεοδώρου, ενημερωθήκαμε από τους διοικούντες του ΑΟ Κύμης, ότι δεν έχουν ακόμη απαντηθεί και ούτε ικανοποιηθεί.
Είναι λυπηρό για τον τόπο μας και την Ιστορία του να έχουν φτάσει στο σημείο μικρά παιδιά της Κύμης να εκλιπαρούν (η ανάρτηση πανό στην διάρκεια του αγώνα του περασμένου Σαββάτου ήταν το αποκορύφωμα), προκειμένου να τους δοθούν λίγες ώρες για να προπονηθούν.
Σημειωτέον ότι στο υπάρχον στο «κλειστό» αναρτημένο πρόγραμμα προπονήσεων, υπογεγραμμένο από τον κ. Θοδώρου υπάρχουν κενές ώρες που δυστυχώς (και πραγματικά είναι απορίας άξιον) δεν αποδίδονται στους μικρούς αθλητές του ΑΟ Κύμης από τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο.
Οι αιτούντες
Ακολουθείστε μας στο Google News