Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου 2019, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Παρουσία Φάνη Σπανού τελέστηκαν τα εγκαίνια της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, υπό τους ήχους κερκυραϊκής μπάντας.

“Στα εγκαίνια του περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στη ΔΕΘ, είχα την ευκαιρία να τονίσω τη σημασία που έχει για εμάς η ανάπτυξη, αλλά και η διάχυση του αποτελέσματός της στην κοινωνία. Συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια, τα Επιμελητήρια της Περιφέρειάς μας”, ανέφερε ο Περιφερειάρχης.

Νωρίτερα ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας είχε δηλώσει την ικανοποίηση του σχετικά με την αναφορά που έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με την Βιομηχανική ζώνη των Οινοφύτων ώς πρότυπο βιομηχανικό πάρκο.

Ο ίδιος δήλωσε: 84η ΔΕΘ για την Εθνική και Περιφερειακή Ανάπτυξη! Ιδιαίτερα τιμητική για εμάς η αναφορά του Πρωθυπουργού στο μεγάλο project των Οινοφύτων ως πρότυπο για τα βιομηχανικά πάρκα της χώρας.

Ο Φάνης Σπανός επιπλέον είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συνομιλήσει με τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.