Ο Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Γιάννης Κοντζιάς δέχτηκε κλήση από το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, για να δώσει εξηγήσεις για τα έργα που υλοποιούνται στον προαύλειο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου το βράδυ της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου 2020.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, είχε προηγηθεί τηλεφωνική καταγγελία, από την πρώην Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Ελένη Ευσταθίου για παράνομες εργασίες.

Ωστόσο ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι οι εργασίες αφορούν ήπιες παρεμβάσεις στο Δημαρχιακό Μέγαρο για να γίνει πιο ανθρώπινο και προς τους εργαζόμενους αλλά και στους υπόλοιπους πολίτες. Συγκεκριμένα μηχανήματα του δήμου ξεκίνησαν εργασίες καλωπισμού στο πίσω μέρους του δημαρχιακού μεγάρου, απομακρύνθηκαν μπάζα και σκουπίδια για να δημιουργήθουν παρτέρια με λουλούδια και δέντρα.

Δεν χρειάστηκε να λάβει ο δήμος άδεια από την πολεοδομία, διότι οι συγκεκριμένες εργασίες για να υλοποιηθούν δεν είναι απαραίτητη η άδεια εργασειών, μετά την ενημέρωση που είχαν οι αρμόδιοι από την Πολεοδομία Ιστιαίας.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Δημάρχου Γιάννη Κοντζιά:

δήλωση Δημάρχου Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά για την καταγγελία σχετικά με εργασίες στο δημαρχιακό μέγαρο στην Ιστιαία…

Gepostet von Ιστιαία News am Mittwoch, 12. Februar 2020