Η βουλευτής Εύβοιας Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη παρέστη σε διάφορες εκδηλώσεις το τελευταίο διάστημα, αποδεχόμενη προσκλήσεις από συλλόγους και Ευβοϊκές επιχειρήσεις.

Η κ. Καραμπατσώλη βρέθηκε στην εκδήλωση των Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, στην γιορτή του Οικονομικού Επιμελητηρίου Εύβοιας, στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Ευβοίας και στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ευβοϊκής Επιχείρησης Vasglass.

blank

Σε μία συγκινητική εκδήλωση για την έλευση του νέου έτους των Αστυνομικών υπαλλήλων Ευβοίας, όπου τιμήθηκαν οι άνθρωποι που άοκνα και με αυτοθυσία φροντίζουν για την ασφάλεια όλων μας!

Στη χθεσινή πολύ όμορφη γιορτή του Οικονομικού Επιμελητηρίου Εύβοιας, με τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Βασίλη Σπανάκη και το δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά. Με τον Υφυπουργό είχαμε την ευκαιρία να βραβεύσουμε τη νέα προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας Εύη Τύλη. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης του 9ου Περιφερειακού Τμήματος κ. Γ. Κοτρογιάννη και τη Γεν. Γραμματέα Μ. Ξυγκόγιαννη για όλη τη διοργάνωση.

Με ενθουσιασμό ανταλλάξαμε ευχές για τη νέα χρονιά, με τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Ευβοίας, όπου συνομιλώντας μαζί τους επιβεβαιώνεται περίτρανα, ότι οι νέοι είναι το μέλλον μας και αξίζουν τη στήριξη μας.

Στην κοπή πίτας της εταιρείας Vasglass μιας οικογενειακής επιχείρησης με έδρα το Βασιλικό ,που δραστηριοποιείται όχι μόνο στην Εύβοια, αλλά και εκτός του Νομού μας Πολλά συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες, τη Διοίκηση και το προσωπικό που φροντίζουν για την ανάπτυξη και την ευημερία της επιχείρησης.

Ακολουθείστε μας στο Google News