Το Επιμελητήριο Ευβοίας σε συνεργασία με τον Τομέα Μαγειρικής Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ Praxis και την Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας, διοργανώνουν διαγωνισμό για την ανάδειξη των πιο χαρακτηριστικών πιάτων της Εύβοιας.

Το Επιμελητήριο Ευβοίας σε συνεργασία με τον Τομέα Μαγειρικής –Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS & την Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας, διοργανώνουν Πανευβοϊκό Διαγωνισμό για την ανάδειξη των πιο χαρακτηριστικών πιάτων της Εύβοιας & την καθιέρωση του ευβοϊκού – ελληνικού πρωινού.

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019

Στόχος είναι η απόκτηση ταυτότητας της Εύβοιας και Σκύρου μέσα από τα προϊόντα και τις γεύσεις της.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο site του Επιμελητηρίου Ευβοίας.

Πηγή: www.eviachamber.gr