Η νεοσυσταθείσα επιτροπή αγώνα κατά της ρύπανσης της Κεντρικής Εύβοιας ετοιμάζει παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νομαρχία, όπου θα συμμετέχουν όλοι οι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι του Νομού, προκειμένου να τους εκθέσουν τη σοβαρότητα του προβλήματος, αν ακόμα δεν το έχουν κατανοήσει και να τους θέσουν προ των ευθυνών τους που είναι μεγάλες για το μέγεθος που έχει πάρει η ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα των Δήμων Κεντρικής Εύβοιας.

Το περιβάλλον της περιοχής της Κεντρικής Εύβοιας βιάζεται εδώ και πάνω από σαράντα χρόνια. Ο υδροφόρος ορίζοντας και η γη μας, από τα Ψαχνά και τη Νέα Αρτάκη, την Χαλκίδα και την Ανθηδώνα, την Αυλίδα έως και το Ληλάντιο μολύνεται διαχρονικά από τις ρυπογόνες επιχειρήσεις του Πισσώνα, από τις βιομηχανίες της περιοχής και από τις ανεξέλεγκτες μεταλλευτικές δραστηριότητες. Αυτό το διαχρονικό περιβαλλοντικό έγκλημα πρέπει να το σταματήσουμε.
Η Επιτροπή Αγώνα του Δικτύου Κινήσεων Πολιτών και Συλλόγων Περιβάλλοντος του Νομού Ευβοίας σας καλεί όλους την Δευτέρα 22 Μαρτίου στις έξι και μισή το απόγευμα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Εύβοιας:
 
· ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
· ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ ΝΙΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ.
· ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.
· ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

Άννα Παππά, Υποψήφια Εύβοιας ΝΔ 2019 Ιούλιος