Το πενταμελές του τμήματος Α1 του ΓΕΛ Βαθέος Αυλίδας διαμαρτύρεται για την συγχώνευση τμημάτων και για το ότι γίνονται μαθήματα σε κοντέινερ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των μαθητών:

Είμαστε μαθητές του Α’1 τμήματος στο ΓΕΛ Αυλίδας και κάνουνε μάθημα σε ένα κοντέινερ, ενώ από τα άλλα 3 τμήματα της πρώτης λυκείου, το ένα κάνει μάθημα σε κοντέινερ 3mx10m δωρεά γονιού από πέρσι, και τα άλλα 2 σε αίθουσες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από τον χωρισμό της αποθήκης του σχολείου, διότι οι υπεύθυνοι δεν έχουν φροντίσει για την κατασκευή αξιοπρεπών αιθουσών για εμάς.

Πριν από λίγες ημέρες, ενημερωθήκαμε από τη Λυκειάρχη μας ότι το υπουργείο αποφάσισε να συγχωνεύσει 2 τμήματα της τάξης μας και από 4 να γίνουν 3. Αυτή η απόφαση είναι απαράδεκτη. Μετά από 1,5 χρόνο τηλεκπαίδευσης αποφασίζουν ότι πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός των παιδιών στην τάξη, χωρίς να ενδιαφέρονται για την ποιότητα του μαθήματος και χωρίς να νοιάζονται για την ασφάλεια μας εν μέσω πανδημίας. Επιπλέον, μας αποκλείουν με ελαφρά τη καρδία από το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, καθώς αναγκάζουν το σχολείο να το μετατρέψει σε αίθουσα διδασκαλίας.

  • Ζητάμε να ανακληθεί άμεσα η απόφαση της συγχώνευσης των τμημάτων.
  • Ζητάμε αίθουσες κατάλληλες για μάθημα και λιγότερους μαθητές ανά τμήμα.
  • Ζητάμε το σχολείο να λειτουργεί με ασφάλεια και όλα τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19.
  • Ζητάμε άμεσο διορισμό καθηγητών για την κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών.
Ακολουθείστε μας στο Google News