Η ΕΛΜΕ Εύβοιας με επιστολή της στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την Περιφερειακή Διευθύντρια, ζητά να απαντηθούν κάποιες σημαντικές διευκρινήσεις για την πραγματοποιήση της τηλεκπαίδευσης.

Ακολουθεί η επιστολή της ΕΛΜΕ:

Αναφορικά με την εγκύκλιο του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Παιδείας κ. Κόπτση, περί παροχής υποχρεωτικής τηλεκπαίδευσης σε περιοχές που η λειτουργία των σχολείων έχει ανασταλεί με απόφαση Περιφερειαρχών, Δημάρχων κλπ για αύριο Πέμπτη 27.1 και Παρασκευή 28.1, όπως συμβαίνει στο νομό Ευβοίας, ύστερα από την απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, θα θέλαμε αρμοδίως να μας ενημερώσετε για τα παρακάτω:

1. Σε ποιες περιοχές και σχολεία της Εύβοιας, είναι εφικτή και ασφαλής η πρόσβαση των διευθυντών, εκπαιδευτικών διοικητικού και βοηθητικού προσωπικού, ώστε να πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση

2. Υπάρχει υπηρεσιακή εντολή για άνοιγμα των σχολείων, ύστερα από την παραπάνω απόφαση του αντιπεριφερειάρχη για διακοπή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Εύβοιας

3. Έχει εξασφαλίσει η υπηρεσία τη δυνατότητα πρόσβασης όλων των μαθητών/τριών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση; (παροχή δωρεάν tablets, σύνδεση στο διαδίκτυο κλπ)

Ακολουθείστε μας στο Google News