Η έδρα ανακοίνωσε πως ο Ρουπακιάς κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί. Το δικαστήριο ανακοίνωσε επίσης την ενοχή και των 18 κατηγορούμενων πολιτικών στελεχών της Χρυσής Αυγής για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση ενώ εξ αυτών οι επτά κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Στους κατηγορούμενους για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση είναι και ο Ευβοιώτης τέως βουλευτής Νίκος Μίχος.

Ο Νίκος Μίχος είχε δηλώσει την ανεξαρτητοποίηση του από την Χρυσή Αυγή το 2017 και αφού ήδη ήταν κατηγορούμενος με τα υπόλοιπα στελέχη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Οι επτά που κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ άλλων οι Μιχαλολιάκος, Παππάς, Κασιδιάρης και Λαγός, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθούν στη φυλακή.

Σε χειροκροτήματα ξέσπασε το ακροατήριο ενώ αντίστοιχο κλίμα επικρατεί και έξω από το Εφετείο καθώς οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν την ανακοίνωση με πανηγυρικό τρόπο. Αντίστοιχη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και στην Χαλκίδα όπως και σε άλλες πόλεις τις Ελλάδας.

Ακολουθείστε μας στο Google News