Οι νέοι και οι νέες, στη βιομηχανία, στο εμπορομαγαζο, στον επισιτισμό – τουρισμό, στις σχολές κατάρτισης να κάνουν το βήμα, να εμπιστευτούν το ΚΚΕ στις 7 Ιούλη. Να δυναμώσουν τη φωνή τους!

Οι νέοι και οι νέες μας γνωρίζουν, βρεθήκαμε το προηγούμενο διάστημα μαζί σε σκληρές μάχες για το μεροκάματο, για ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, εκπαίδευσης, για ότι μας βαραίνει στην καθημερινότητα μας, για ότι μας κόβει τα όνειρα μας.

Γνωρίζουν επίσης ότι το ΚΚΕ θα είναι το μόνο κόμμα που θα συνεχίσει σε αυτό το δρόμο στις 8 Ιούλη που θα παραμείνει εδώ το σύστημα της εκμετάλλευσης και της αδικίας, µε τις κυβερνήσεις και τα κόµµατα που εφάρµοσαν και συνεχίζουν να εφαρµόζουν πολιτική που είναι συνώνυµη της φτώχειας, των µνηµονίων, της εργασιακής ζούγκλας, του πανάκριβου σχολείου-εξεταστικού κέντρου, δηλ. της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, και με μεγαλύτερο ποσοστό στις εκλογές, στις 8 Ιούλη μπορούμε από καλύτερη θέση να αγωνιστούμε για τα όνειρά µας στη µόρφωση, τον αθλητισµό, τον πολιτισµό, τη ζωή. Για να αποκρούσουμε την τρομοκρατία και την επίθεση και να κατακτήσουμε νίκες.

Την Κυριακή λοιπόν και η νεολαία έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 4 μνημονιακά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, ΜεΡΑ 25), σε 2 φασιστικά ακροδεξιά που μπορεί και πρέπει να τα πετάξει έξω από τη Βουλή και στο ΚΚΕ.

Γι’ αυτό στις εκλογές της Κυριακής υπάρχει επιλογή που να αντιστοιχίζεται στα συμφέροντά της, για να κόψουμε το βήχα και τη φόρα στα αντιλαϊκά σχέδια. Με ισχυρό ΚΚΕ και εκλογή κομμουνιστή βουλευτή στην Εύβοια!

Ακολουθείστε μας στο Google News