Με τις θερμότερες ευχές της για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα παρευρέθη σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στην τελετή των καθιερωμένων Αγιασμών σε σχολεία του Δήμου.

Ειδικότερα η Δήμαρχος παρακολούθησε τον Αγιασμό στο 19ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας, στο 2ο ΕΠΑΛ, στο 1ο ΕΠΑΛ, στο 1ο Λύκειο και στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας.

Η Δήμαρχος κ. Βάκα ευχήθηκε στους μαθητές καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά της στο διδακτικό προσωπικό των σχολείων, αλλά και στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για το έργο τους, στο οποίο η νέα δημοτική αρχή θα είναι αρωγός, με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας των σχολικών μονάδων και της καθημερινότητας των μαθητών.

Η διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας κ. Παπαναγνώστου Όλγα αφού έδωσε τα εύσημα στους μαθητές για την καλή συμπεριφορά που έδειξαν την ώρα του αγιασμού, τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.

Στον αγιασμό παρέστει επίσης ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας Ηλίας Μπουρμάς.