Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ανακοινώνει την δημιουργία τμημάτων υποδομών του συλλόγου  για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020.

Τα παρακάτω τμήματα δημιουργούνται υπό την αιγίδα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ( ΑΟΝΑ )  ο οποίος προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να μάθουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές τις τεχνικές και τακτικές του ποδοσφαίρου παρέχοντάς τους συγχρόνως αθλητική και κοινωνική παιδεία.

Σε πρώτη φάση θα δημιουργηθούν τα τμήματα

  1. Τμήμα  junior ( Ηλικίες 2010 – 2011)
  2. Τμήμα προ-παιδων ( Ηλικίες 2009 – 2008 )

Η ομάδα των προπαίδων θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Ευβοίας καθώς επίσης εκπροσωπώντας τον ΑΟΝΑ που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής σε πανελλήνιο επίπεδο σε επίσημους η φιλικούς αγώνες αντιστοίχων ομάδων και κατηγοριών επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Οι ομάδες υποδομών που θα δημιουργηθούν θα υποστηρίζονται προπονητικά από το τεχνικό επιτελείο της Α’ ομάδας του ΑΟΝΑ Υπεύθυνος Μιχάλης Μαύρος, Προπονητής UEFA A και τους συνεργάτες του.

Οι προπονήσεις και οι αγώνες θα λάβουν χώρα στα γήπεδα Δημοτικό Στάδιο Νέας Αρτάκης – «Νίκος Κίλιμπας» – Φυσικό Χόρτο και στο γήπεδο του ΒΑΤΩΝΤΑ Πλαστικό.

Επικοινωνία: Μιχάλης Μαύρος : 6977-271826 & AONA Διοίκηση : Μαντούκας Νίκος 6974074091