Με το νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, συναντήθηκε, το πρωί της Τρίτης 25 Ιουνίου 2019, ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ευβοίας με τη Νέα Δημοκρατία, Ιωάννης Μανώλης.

Κατά τη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν τόσο τα κυριότερα προβλήματα της Π.Ε. Εύβοιας όπως η έλλειψη βασικών υποδομών όσο επίσης και οι μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές της Εύβοιας και της Σκύρου, με τους δυο συνομιλητές να ανταλλάσσουν προτάσεις και ιδέες για τη δημιουργική αξιοποίηση των σημαντικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Μανώλης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Σήμερα είχα τη χαρά να κουβεντιάσω για το σήμερα και το αύριο της Π.Ε. Εύβοιας με το νέο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας. Με το Φάνη Σπανό μας ενώνουν πολλά. Μας ενώνουν κοινές πολιτικές καταβολές. Μας ενώνουν οι ανησυχίες της ίδιας γενιάς, μιας γενιάς που παρότι είχε να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, δεν σταμάτησε να αγωνίζεται, να ονειρεύεται και να διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο. Πάνω από όλα, όμως, μας ενώνει το κοινό όραμα η Εύβοια και η Σκύρος να προχωρήσουν μπροστά και να αναδειχθούν σε πρότυπο περιφερειακής ανάπτυξης στην καρδιά της Στερεάς Ελλάδας. Το ανθρώπινο, πολιτιστικό και φυσικό κεφάλαιο υπάρχει. Ιδέες και σχέδιο υπάρχουν.Η βούληση για συνεργασία είναι δεδομένη. Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθείστε μας στο Google News