Σας ευχαριστούμε!

Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον ηθικό και δίκαιο αγώνα μας μέχρι την επόμενη Κυριακή.
Μέχρι τη τελική νίκη!

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και έδωσαν την ευκαιρία στον συνδυασμό μας ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το δήμο Κύμης – Αλιβερίου, να περάσουν στον β΄ γύρο των Δημοτικών εκλογών, με μικρή διαφορά από τον αντίπαλο συνδυασμό.

Να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους μας, οι οποίοι έδωσαν μια δύσκολη και σκληρή μάχη, διαθέτοντας όλες τους τις δυνάμεις.  Οι συμπολίτες μας, στην πλειοψηφία τους, αποφάσισαν συνολικά με την ψήφο τους να μην συμβιβαστούν ούτε με τις λακκούβες, ούτε με τα σκουπίδια, ούτε με την άσφαλτο παραμονές εκλογών, ούτε με τις χαμένες ευκαιρίες.
Έδειξαν ότι κουράστηκαν από τα μεγάλα λόγια και τα ανύπαρκτα έργα της πενταετίας που πέρασε. Κουράστηκαν από την αποθέωση του πελατειακού συστήματος και την εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όσους δεν μας ψήφισαν έχοντας μια άλλη επιλογή, είτε λόγω στήριξης σε κάποιο πρόσωπο συγγενικό ή φιλικό, είτε για άλλους προσωπικούς και πολιτικούς λόγους. Απέναντι μας έχουμε μια παράταξη που έχει συνηθίσει να εκμεταλλεύεται τους κομματικούς μηχανισμούς και φυσικά είναι γνωστό ότι οι οικονομικές δυνατότητες της είναι πολλαπλάσιες από τις δικές μας.

Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί!
Εμείς θα δώσουμε τον ηθικό και δίκαιο αγώνα μας μέχρι την επόμενη Κυριακή. Μέχρι τη τελική νίκη!
Ενωμένοι κερδίσαμε όλες τις μάχες, ενωμένοι θα κερδίσουμε και πάλι.
Για να διεκδικήσουμε το Δήμο που μας αξίζει.
Για να βάλουμε τις βάσεις για τη κοινωνία που θέλουμε.
Όλοι μαζί μπορούμε την ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ του Δήμου μας!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Δημήτρης Θωμάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου

Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου 2019 για τον δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Ακολουθείστε μας στο Google News