Με άρθρο του ο Αντώνης Πανούτσος, στη στήλη του «Με το φτωχό μου το μυαλό λέω εγώ», στην εφημερίδα Sportday.gr, σχολιάζει το ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, καθώς και την επιλογή του βαφτιστίκου του Πάνου Καμμένου, ως αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος.

Eάν η μεγαλύτερη κατηγορία εναντίον του Αδωνι Γεωργιάδη είναι ότι ήταν τηλεπωλητής βιβλίων και η γυναίκα του τον φωνάζει «μπουμπούκο», τότε είναι μια χαρά υπουργός Υγείας. Οπως αν η μέθοδος αλλαγής κυβερνήσεων είναι με τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους (που το ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Σεπτέμβριο, το ξαναζήτησε τώρα με την 28η Οκτωβρίου και θα το ξαναζητήσει στις 17 Νοεμβρίου και μετά στις διαδηλώσεις για τον Γρηγορόπουλο), τι χρειαζόμαστε ημερομηνία για τις εκλογές; Γίνεται μια επιτροπή από μαγαζάτορες του κέντρου, ψηφίζουν μετά από κάθε διαδήλωση αν το κάψανε αρκετά κι αν τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά, κάνουμε  εκλογές. Και αν δεν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, φτου κι απ’ την αρχή. Γιατί βία είναι να μη γίνεται κυβέρνηση ένα κόμμα που το θέλει ο λαός επειδή δεν πήρε αρκετές ψήφους. Μπορεί να ονομαστεί και Δημοκρατία της Αραβικής Ανοιξης, που μετά τον εκδημοκρατισμό πάλι δερνόντουσαν χθες το απόγευμα στην πλατεία Ταχρίρ.
 
Δεν ξέρω αν στην ίδια γραμμή ήταν και το tweet του γραμματέα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. «Η Ελευθερία δεν χαρίζεται, κερδίζεται! Αυτό μας δίδαξε το ’40, αυτό μας έμαθαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας. Καλό αγώνα και καλή λευτεριά!». Συμπεραίνω ότι σημαίνει πως η Ελλάδα είναι σήμερα σκλαβωμένη και οι Ελληνες πρέπει να ξεκινήσουμε αγώνα να διώξουμε τον κατακτητή. Καλώς βγαίνει ο κόσμος των ΑΝΕΞ.ΕΛ στους δρόμους, ιδανικά μια άλλη μέρα για να μην μπλέκονται οι ψεκασμένοι με τους κορμοράνους και διώχνει τον κατακτητή, δηλαδή τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ. Δεν πρέπει όμως μετά να φύγουν και οι δωσίλογοι που συνεργάστηκαν με τον κατακτητή; Φυσικά. Να φύγουν λοιπόν κι όσοι τους ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές.
 
Γιατί, ρε, η 28η Οκτωβρίου έχει ζόρικα νοήματα και δεν χρειάζεται παρά να δεις τις φωτογραφίες του Δημήτρη Αβραμόπουλου για να τα πιάσεις. Δημοσιεύω δείγμα ενώ το πλήρες σετ υπάρχει στο http://luben.tv/blogosphere/politics/25810/. Οσο η Ελλάδα έχει τέτοιους κλαρινογαμπρούς να την υπερασπιστούν, δεν πρέπει να φοβάται.
 
Όπως δεν πρέπει να φοβάται όταν έχει αξιωματικούς που μπήκαν με αδιάβλητες διαδικασίες. Οπως ο Γιώργος-Δημήτρης Μπαλτάκος, γιος του Τάκη, που είναι γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και  βαφτιστικός του Πάνου Καμμένου που όπως γράφουν τα «Parapolitika» το 2011 έδωσε εξετάσεις για να γίνει αξιωματικός στο Λιμενικό. Δεν έπιασε τη βάση στο Διοικητικό Δίκαιο, έκανε ένσταση στο ΑΣΕΠ, δεν έγινε δεκτή και τελικά πρόσβαλε την απόφαση στο τριμελές και τον πήραν. Μόνο που για να τον πάρουν πέρασε 15 επιλαχόντες. Το έκανε θέμα ο τομεάρχης Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρος Δρίτσας, και για να μην πάρει έκταση, περάσανε και τους 15 επιλαχόντες. Και όλοι ικανοποιημένοι. Εκτός του ΠΑΣΟΚ, που πρέπει να ήταν το πρώτο σκάνδαλο στην σύγχρονη πολιτική ιστορία που δεν ήταν μέσα.