Το δικό της μήνυμα αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου απέστειλε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ.

Δώσαμε έναν ωραίο αγώνα .Έναν αγώνα δύσκολο και έντιμο, που στηρίχτηκε στην γνήσια συντροφικότητα, σε αξίες και ιδανικά, σε μια εποχή απαξίωσης της πολιτικής και ισοπέδωσης των συλλογικών οραμάτων. Έναν αγώνα για την Εύβοια για την Ελλάδα και την Δημοκρατία.
Σε επίπεδο Νομού Εύβοιας ,παρά την μεγάλη μείωση του αριθμού των ψηφισάντων σε σχέση με τον Ιανουάριο ,το ΠΑΣΟΚ  και η Δημοκρατική Συμπαράταξη ήταν το μοναδικό κόμμα της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου που κατέγραψε αύξηση τόσο σε απόλυτο αριθμό ψήφων αλλά τόσο σε ποσοστό και αυτό αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση των πολιτών σε μια νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με ειλικρίνεια, ανανέωση, θάρρος και ανοιχτούς ορίζοντες εδώ και 6 μήνες.
Θέλουμε από τα βάθη της καρδιάς μας να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που πίστεψαν και πιστεύουν στη δυναμική και την προοπτική μιας Δημοκρατικής, Μεταρρυθμιστικής Προοδευτικής Παράταξης. Το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και οι Κινήσεις Πολιτών με τη συνεργασία τους έχουν κάνει το πρώτο και αποφασιστικό ενωτικό βήμα για μια γόνιμη συνάντηση των δυνάμεων της Κέντρο-Αριστεράς, της Σοσιαλδημοκρατίας και του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους θεματοφύλακες της παράταξης μας ,τους υποψηφίους βουλευτές μας ,που με υψηλό το αίσθημα του παραταξιακού πατριωτισμού και της συλλογικότητας-συντροφικότητας ,έδωσαν έναν δυναμικό αγώνα από τις οκτώ θέσεις του ψηφοδελτίου. Δυστυχώς για ελάχιστους ψήφους η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα εκπροσωπείται στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο.
Η Δημοκρατική Παράταξη κόντρα σε όλες τις Κασσάνδρες των τελευταίων μηνών  άντεξε. Προχωράμε δικαιωμένοι για την επιλογή της διεύρυνσης της σύνθεσης και της συμπόρευσης. Προχωράμε μπροστά χτίζοντας μεθοδικά το οικοδόμημα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα μας καλώντας παράλληλα  όλους ανεξαιρέτως τους προοδευτικούς πολίτες.  Είναι η στιγμή  της πραγματικής αναγέννησης του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού .Είναι η στιγμή να ξανασυναντηθούμε .
Σε αυτή τη Νέα Μας Αρχή το ΠΑΣΟΚ της Εύβοιας θα είναι και πάλι παρών. Θα είμαστε παρόντες με το κεφάλι ψηλά  ,να ξαναχτίσουμε με λογισμό και μ’ όνειρο έναν ισχυρό  προοδευτικό χώρο που θα γίνει ξανά ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην ελληνική κοινωνία.