Οι κάτοικοι των Αργυρίων με την υποστήριξη της Τοπικής Κοινότητας Αργυρίων του Δήμου Μακρακώμης συναισθανόμενοι την δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι κάτοικοι των πυρόπληκτων περιοχών της Εύβοιας, δείχνοντας αλληλεγγύη και συμπαράσταση θα διοργανώσουν εκδήλωση με τίτλο «Ώρα αλληλεγγύης».

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 14 Αυγούστου 2021 στην κεντρική πλατεία του χωριού και ώρα 21:00.

Στην εκδήλωση οι γυναίκες του χωριού θα μαγειρέψουν και θα προσφέρουν όλα τα εδέσματα σε συμβολική τιμή. Με τα έσοδα της εκδήλωσης θα προμηθευτούν υλικά πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες πυρόπληκτους της Εύβοιας.

Φίλες και φίλοι να συνδράμουμε όλοι στην προσπάθεια έτσι ώστε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Για πληροφορίες και προσφορές μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλ: Ειρήνη Παπαλυμπέρη 6972822949/Μαρία Σκαρλάτου 6976556342.

Ακολουθείστε μας στο Google News