Τις τελευταίες παραστάσεις της απολαυστικής κωμωδίας του Γρηγ. Ξενόπουλου «Ο Πειρασμός» δίνουν οι Πολιτιστικοί Δεσμοί στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Το έργο θα παιχτεί  στο ΕΠΑΛ  Αλιβερίου  (απέναντι από το Κέντρο Υγείας) το Σάββατο στις 22 Οκτωβρίου  και στο Νέο Δημοτικό Σχολείο Κονιστρών την Κυριακή στις 23 Οκτωβρίου.  Ώρα έναρξης και των δυο παραστάσεων στις 7μμ.
Το ανέβασμα του έργου γνώρισε  μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας των Πολιτιστικών Δεσμών  σε αρκετά χωριά του ΔήμουΚύμης-Αλιβερίου.  Τα καλοκαιρινά αμφιθέατρα και οι σκηνές στο Μονόδρι, στον Άγιο Γιάννη Αλιβερίου,  στο Αυλωνάρι  , στην Παραλία Κύμης και στην Κύμη γέμισαν ασφυκτικά και οι εντυπώσεις του κοινού  ήταν πολύ κολακευτικές για τη θεατρική ομάδα των Πολιτιστικών Δεσμών.
Η Θεατρική Ομάδα των Πολιτιστικών Δεσμών απαρτίζεται από άτομα που προέρχονται  από πολλά χωριά του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου.
Κατά τη διάρκεια της πεντάχρονης δραστηριότητάς της  (ιδρύθηκε το 2011)  όλα τα έργα που ανέβασε  (δραματοποιήσεις έργων του Παπαδιαμάντη και ποιημάτων του Καβάφη,  Φιλουμένα  Μαρτουράνο, Μιας Πεντάρας Νιάτα, Ματωμένος Γάμος)  διακρίθηκαν   για την άριστη προετοιμασία τους, την καλαισθητική τους ποιότητα και σύμφωνα με την  κριτική που ασκήθηκε από ανθρώπους του θεάτρου και από τους πιο απαιτητικούς θεατές  η απόδοσή της θεατρικής ομάδας θεωρήθηκε εφάμιλλη των καλών επαγγελματικών θιάσων.