Ο δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων ενημερώνει ότι την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ διενήργησε 80 δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) covid-19, μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) και βρέθηκαν 2 Θετικά, επαφές με θετικό κρούσμα και οι οποίοι δεν είναι κάτοικοι του Δήμου Διρφύων -Μεσσαπίων.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 θα διενεργηθούν δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) covid-19, ως κάτωθι:

Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα διενεργήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) covid-19, μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) και ώρα από 09:00 π.μ έως 12:30 επί της επαρχιακής οδού Ν. Αρτάκης – Στενής (πριν την διασταύρωση προς Πισσώνα).

Η Ομάδα Διαχείρισης COVID-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με τις νοσηλεύτριες του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων θα διενεργήσουν Rapid tests ανίχνευσης COVID-19, στην Κοινότητα Άτταλης (Ιατρείο) και από ώρα 09:30 έως 11:00 και στην Κοινότητα Μακρυκάπας – Ιατρείο και από ώρα 11:30 – 13:30.

Συνιστούμε στους συμπολίτες μας να ακολουθήσουν τις οδηγίες των υπευθύνων για την ομαλή διεξαγωγή των ελέγχων.

Ακολουθείστε μας στο Google News