Την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2020 ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ “Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός” δέχθηκε μία πολύ σημαντική προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Ολοκληρώθηκε μια αξιέπαινη και αξιόλογη εθελοντική δράση Κοινωνικής Προσφοράς “Το Καλάθι της Ελπίδας”, των Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος που συμπλήρωσε 10 χρόνια εθελοντικής προσφοράς . Ο θεσμός καθιερώθηκε στη συνείδηση πελατών και προσωπικού και όλοι μαζί κάνουν τη διαφορά και δίνουν στους συνανθρώπους μας, χαρά, χαμόγελο και ελπίδα.

“Το Καλάθι της Ελπίδας” ,του καταστήματος ΑΒ της Λεωφόρου Χαϊνά , φέτος αφιερώθηκε στις οικογένειες ΑμεΑ του Συλλόγου.

Στη συνάντηση της παραλαβής βρεθήκαν στους χώρους του καταστήματος SM ΑΒ Βασιλόπουλος η διευθύντρια Ελένη Κωνσταντίνου, οι υποδιευθυντές Παναγιώτα Τουλούμη και Νικόλαος Κόνιαρης καθώς και το προσωπικό του καταστήματος τους οποίους ευχαρίστησαν εκ μέρους του Συλλόγου μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και παιδιά του Συλλόγου, για τα πλούσια καλούδια που με τόση αγάπη συγκέντρωσαν και πρόσφεραν σε 20 οικογένειες του.

Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για “Το καλάθι της Ελπίδας”. Αυτές οι τόσο ανθρώπινες πρωτοβουλίες αναπτερώνουν το ηθικό και αναπτύσσουν μεταξύ όλων την αλληλεγγύη. Είναι μαθήματα και τρόπος ζωής!