Με αφορμή την προσφορά της εταιρείας Δίρφυς ΑΕ, μεγάλων ποσοτήτων νερού στους κατοίκους των πληγέντων περιοχών της Εύβοιας, μετά την πλημμύρα της 9ης Αυγούστου 2020, ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας  κ. Νικόλαο Σέρρα.

Αξιότιμε κύριε Σέρρα,

µε την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τις Θερµές µου ευχαριστίες εκ μέρους της Π.Ε. Εύβοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την ευγενική σας χορηγία.

Η άμεση ευαισθητοποίησή σας όπως εκφράστηκε μέσω της δωρεάς σας, αποτέλεσε πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθειά μας για στήριξη των συμπολιτών µας, στην μεγάλη αυτή δοκιµασία που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, µετά τα ακραία καιρικά φαινόµενα που έπληξαν τους Δήμους Χαλκιδέων και Διρφύων- Μεσσαπίων, στις 9 Αυγούστου 2020. H γενναιόδωρη κίνησή σας αποτελεί παράδειγμα προς µίμηση και αναδεικνύει το ήθος σας και τις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Για ακόμη μια φορά, αποδεικνύεται έμπρακτα πως με ομαδικό πνεύµα και αίσθηµα αλληλεγγύης µπορούμε να πετύχουµε πολλά, προς όφελος της κοινωνίας µας.

Με εκτίμηση,
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας

Γιώργος Κελαϊδίτης