Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους συναδέλφους μας, για την συμμετοχή και την ψήφο σας, στην διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων, που θα συμμετέχουν στην 88η Γενική Συνέλευση του κλάδου.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Η εκλογή πέντε αντιπροσώπων από την παράταξη μας, την ομάδα που ξέρει να πορεύεται συλλογικά, χωρίς προσωπικούς τακτικισμούς, πελατειακές στρατηγικές και κομματικές επιταγές, είναι για εμάς τεράστια επιτυχία.

Με βαθιά πίστη στην καινοτομία, τη συμμετοχή και τον αγώνα μέσα από την ανακάλυψη κοινών δρόμων βαδίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας ως σημαία αγώνων μας τις ισοδύναμες ευκαιρίες για εκπαιδευτικούς και παιδιά σε ένα σχολείο που θα μας χωράει όλους.

Αφουγκραζόμαστε και καταγράφουμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των συναδέλφων και επικαιροποιούμε τα αιτήματά μας. Καταθέτουμε το συλλογικό μας όραμα για την εκπαίδευση της συμμετοχής, της συνεργασίας, των υποδομών, της αξιοκρατίας, της αναβάθμισης του ρόλου του εκπαιδευτικού, της διασφάλισης των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε συνάδελφο, στα μικρά και καθημερινά ζητήματα καθώς και στις μεγάλες κλαδικές διεκδικήσεις. Στεκόμαστε με σεβασμό και αλληλεγγύη, με άποψη και προτάσεις, με το προσωπικό μας παράδειγμα-στάση ζωής, με ευαισθησία και πίστη στη συλλογική δράση, στην αξιοκρατία και τις ισοδύναμες ευκαιρίες.

Η απάντηση μας …ηχηρή και αδιαπραγμάτευτη.
Όχι στη νωθρότητα και την ακινησία!
Ναι στην συλλογικότητα, τη συμμετοχή, τη διεκδίκηση για την ποιοτική εκπαίδευση που μας αξίζει…!