Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Χαλκίδας εύχεται σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές καλή επιτυχία στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Εμείς, οι γονείς σας, παλέψαμε όλο αυτό το διάστημα, μέσα σε συνθήκες δουλειάς και ζωής που διαρκώς χειροτερεύουν να σας στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και κάθε θυσία που απαιτείται για να δώσετε όσο το δυνατόν ανεμπόδιστα αυτόν τον διαρκή αγώνα, τον δικό σας αγώνα για τη μόρφωση και τη ζωή που ονειρεύεστε και σας αξίζει!

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων δε θα είναι η πρώτη, η πιο σημαντική ή η τελευταία που θα δώσετε και σε κάθε σας βήμα θα είμαστε στο πλευρό σας.

Άλλωστε εσείς οι μαθητές και οι μαθήτριες μας αποδείξατε με τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις σας ότι γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα, παράλληλα με το διάβασμα και το ατελείωτο κυνήγι της ύλης, να αγωνίζεστε για το δίκιο όλων των παιδιών, να διεκδικείτε το σχολείο που έχετε ανάγκη, να μάχεστε για την ειρήνη για κάθε λαό.

Σας καλούμε με την ίδια αποφασιστικότητα, αισιοδοξία και τόλμη να προσέλθετε και στις πανελλήνιες εξετάσεις. Οι γονείς σας, θα είμαστε εκεί δίπλα, στήριγμά σας και τις μέρες των εξετάσεων αλλά και μετά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία παιδιά μας!

Ακολουθείστε μας στο Google News