Ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου δημοσίευσε στην σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφικό υλικό με εικόνες εγκατάλειψης του δημοτικού κολυμβητηρίου Χαλκίδας και το συγκρίνει με το δημοτικό κολυμβητήριο Λάρισας.

Να αναφέρουμε ότι με απόφαση της δημοτικής αρχής το κολυμβητήριο θα κλείσει από το Σάββατο 5 Αυγούστου και για όλο τον μήνα για έργα συντήρησης της πισίνας.

Ακολουθεί το κείμενο του Γιώργου Σπύρου:

Το κολυμβητήριο της πρώτης φωτογραφίας δεν είναι στη Χαλκίδα αλλά στη Λάρισα.

Κολυμβητήριο Λάρισας

Απο την Χαλκίδα δυστυχώς είναι ολες οι άλλες.

Και σαν να μην έφτανε αυτό έγινε ξαφνικά και μια αιφνιδιαστική αναστολή της λειτουργίας του Δημοτικού κολυμβητηρίου για λόγους συντήρησης, θεωρητικά για μια εβδομάδα, από το Σάββατο 5/8, αντίθετα με όσα προφορικά είχαν γνωστοποιηθεί στους συλλόγους που περίμεναν οτι αυτό θα γίνει τον Δεκαπενταύγουστο με αποτέλεσμα να ακυρώνεται κάθε προγραμματισμός γονέων και αθλητών οι οποίοι εύλογα διαμαρτύρονται.

Σε μια περίοδο που μικρά παιδιά και γονείς βρίσκουν την ευκαιρία να μυηθούν στις βασικές αρχές της κολύμβησης και να κατακτήσουν μια γνώση ιδιαίτερα χρήσιμη πρωτίστως για την ασφάλεια τους.

Η κατάσταση βέβαια είναι τραγική και οι φωτογραφίες αποδεικνύουν την προχειρότητα και την έλλειψη συντήρησης και βασικών κανόνων υγιεινής. Αλλά μετά απο τέσσερα χρόνια εγκατάλειψης ήταν ανάγκη να προσθέσετε και τον αυταρχισμό απλά και μόνο για ένα προεκλογικό ελιγμό;

Αναρωτιέται κανείς βλέποντας αυτές τις θλιβερές φωτογραφίες αν ο συγκεκριμένος αθλητικός χώρος είναι αυτός που αρμόζει να παραχωρείται στους νέους της πόλης για άθληση, με υγιεινή και ασφάλεια…

Ακολουθείστε μας στο Google News