Φανερά πληγωμένος εμφανίστηκε ο τέως Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το πρωι της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2019.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ, ο Κώστας Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στην κατάφωρη αδικία στο πρόσωπο του από πλευράς του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μίλησε για όλους και για όλα, κατονόμασε μάλιστα τον Σίμο Κεδίκογλου, τον Θανάση Ζεμπίλη, τον Δημήτρη Αργύρη και τον Γιάννη Μανώλη που άσκησαν βέτο στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, για να λάβει την απόφαση να μην συμπεριληφθεί το όνομα του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις Εθνικές Εκλογές 2019.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος αναφέρθηκε και στη στάση της ΝΟΔΕ στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου. Απούσα όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε. Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, είπε ο Κώστας Μαρκόπουλος και δείχνει συνειδητοποιημένος για ότι έχει γίνει. Δηλώνει παρών στη παράταξη καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η πολιτική έχει στροφές και ελιγμούς.

Σε σημείο της συνέντευξης του δημοσιοποίησε την έρευνα της εταιρίας METRON ANALYCIS στο Νομό Εύβοιας που τον έφερνε πρώτο βουλευτή. Αυτή την έρευνα όπως είπε την ήξερε και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος ανέφερε σχετικά με την συνάντηση που είχε πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον κ. Μητσοτάκη γνωρίζοντας ότι εκείνος έδωσε τη δική του μάχη για την εκλογή του Φάνη Σπανού, της Έλενας Βάκα στη Χαλκίδα και του Γιάννη Κοντζιά στο Δήμο Ιστιαίας –Αιδηψού. Ενώ επεσήμανε ότι η κυρίες Μιμίκου και Καραμπατσώλη ήταν προσωπική του πρόταση για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο Νομό.

Τέλος ανέφερε ότι παραμένει στη Ν.Δ, αλλά απελευθερώνει τον κόσμο του να πάει όπου θέλει και να ψηφίσει όποιον θέλει.

Δείτε όλη την συνέντευξη του Κώστα Μαρκόπουλου: