Το τμήμα Εργατικής πολιτικής Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με βασικό θέμα «Eναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ» , την Τρίτη 28 Μαΐου στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας.

Τα βασικά ζητήματα που απασχολούν την πλειοψηφία του κόσμου και θα συζητηθούν στην εκδήλωση είναι τα εξής:

  • Ανεργία
  • Ανασφάλεια
  • Μισθοί και Συντάξεις πείνας
  • Αυτοκτονίες
  • Μετανάστευση των νέων

Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στην εποχή των μνημονίων του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού που ζούμε. Ως πότε θα συνεχίζεται αυτή κατάσταση; Ποια είναι η λύση; Πότε και πως θα δοθεί αυτή η λύση;

Για όλα αυτά και κυρίως για την «Εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ» έλα να συζητήσουμε την Τρίτη 28 Μάη στις 19:30 στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου στην Χαλκίδα. Μαζί μας θα είναι ο Γαβρίλης Γιώργος μέλος της γραμματείας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και πρώην μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Ακολουθείστε μας στο Google News