Εκδήλωση και αποκριάτικος χορός απο τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο των Απανταχού Καψαλιωτών «ΤΑ ΚΑΨΑΛΑ». Ενδιαφέρουσα και η προσκλήση που απευθύνουν:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πατριώτισσες και πατριώτες,

το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, μετά την επιτυχία της εκδήλωσης για την κοπή της πίττας και βάσει του προγράμματος δράσης που συζητήσαμε και αποφασίσαμε έχουμε να σας ενημερώσουμε τα παρακάτω:

Στο Πνευματικό Κέντρο, μετά την πρότασή μας, και την αποδοχή από την Δήμαρχο, τοποθετήθηκαν ήδη τα κλιματιστικά στο χώρο του Ιατρείου αλλά και στην μεγάλη αίθουσα. Έτσι τώρα, οι συμπατριώτες μας που περιμένουν τον Γιατρό δεν θα κρυώνουν ούτε το καλοκαίρι θα ζεσταίνονται, όπως επίσης και τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου σε διάφορες εκδηλώσεις στο χώρο αυτό.
Προγραμματίσαμε για το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010 τα εξής: 

α) Εκδήλωση-ομιλία στη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου με θέμα: «Η προσφορά της Εύβοιας στο παγκόσμιο πολιτισμό». Ομιλητής ο πατριώτης μας συντ. Καθηγητής Φιλόλογος-ερευνητής Παναγιώτης Κων. Μητροπέτρος, στις 6 ώρα το απόγευμα.

β) Μετά την ομιλία, στις 8 το βράδυ, στην ταβέρνα του Κων/νου Τόλια στο χωριό μας, θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικος χορός με ντόπια παραδοσιακά εδέσματα (χοντρό κοκκινιστό, γκόγκλιες, πίττα, κρασί) καθώς επίσης και παραδοσιακή μουσική(γκάιντα , νταούλι,βιολί κ.λ.π.)

«Σε καλούμε τo ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 από τις 6.00 το απόγευμα  να παρευρεθείς στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, ώστε όλοι μαζί, να ξαναζωντανέψουμε το χωριό μας, να δούμε και να κουβεντιάσουμε με τους φίλους πατριώτες μας ,που ζουν εντός και εκτός του χωριού, να ξεδώσουμε, και να ξεχάσουμε για λίγο τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Οφείλουμε αυτή τη ζεστασιά, και τη κινητικότητα, τόσο στο χωριό μας, όσο και σε όλους εσάς τους συμπατριώτες μας που μόνιμα κατοικείτε στο χωριό μας, φυλάτε Θερμοπύλες και το κρατάτε ακόμα ζωντανό. Η παρουσία και η συμμετοχή όλων μας, μικρών και μεγάλων, από κοντά ή μακριά είναι αναγκαία, για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε το χωριό μας δυνατό, μπροστά και στις νέες προκλήσεις της Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την δημιουργία του μεγάλου Δήμου.! Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα. Είσοδος ελεύθερη για όλους..! (για την έξοδο δεν εγγυόμαστε…!)»