Το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας, ενημερώνει με νεότερη του ανακοίνωση, ότι παρά τις συναντήσεις και τις διαβουλεύσεις που υπήρξαν με τον Υπουργό Εργασίας και τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας, η ΣΕΛΜΑΝ συνεχίζει να οφείλει τα δεδουλευμένα στου εργαζόμενους.
Η ανακοίνωση του ΕΚΕ:
Έπειτα από τις συναντήσεις με τον Υπουργό Εργασίας, τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη Νομού Εύβοιας και την κατηγορηματική τους διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να συναινέσουν στις παράνομες κατ’ εμάς ομαδικές απολύσεις, διαμηνύουμε τα εξής:
Δεν πρόκειται να συμμετέχουμε σε κανένα είδος διαβούλευσης για ομαδικές απολύσεις.
Δεν διαβουλευόμαστε με κανένα απατεώνα που δεν σέβεται την υπογραφή του και την εργατική νομοθεσία. Οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να σκύψουν για άλλη μια φορά διακινδυνεύοντας τα δεδουλευμένα τους, το Δώρο Χριστουγέννων και τις τυχόν αποζημιώσεις.
Οι μειώσεις μισθών, η εκ περιτροπής εργασία και άλλα που εντέχνως ζητούν από τους εργαζόμενους, φέρνει σε μεγάλο κίνδυνο τα προαναφερόμενα.
Σας κοινοποιούμε την ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΜΗΧΑΝΟΞΥΛΟΥΡΓΩΝ – ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΩΝ & ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ, όπου πιστοποιεί το ποιόν του απατεώνα εργοδότη.
Εργατικό Κέντρο Εύβοιας
Ακολουθείστε μας στο Google News