Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Εργοστασίου ΒΕΤ ΑΕ εκφράζει τις ευχαριστίες του στο ΕΚΕ που βοήθησε στον αγώνα τους, ο οποίος όμως δεν είχε θετικό αποτέλεσμα αφού τελικά η σωληνουργεία έκλεισε.

Οι απολυμένοι εργάτες της Σωληνουργείας ΒΕΤ Α.Ε, ύστερα από μεγάλες προσπάθειες, δεν κατορθώσαμε να αποστρέψουμε το κλείσιμο της επιχείρησης.
 Ο όμιλος ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ επιδεικνύοντας ακόμα μια φορά το κυνικό πρόσωπο της εργοδοσίας, έβαλε λουκέτο σε μια ακόμα παραγωγική μονάδα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που προκαλεί στην οικονομία του τόπου, αλλά και στην ζωή και το μέλλον δεκάδων εργαζομένων που τόσα χρόνια με τον μόχθο τους συνέβαλαν στην κερδοφορία της επιχείρησης.
 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, που σε αυτό το δύσκολο και άνισο αγώνα που δώσαμε, βρέθηκαν στο πλευρό μας, επιδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, τόσο στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ, όσο και τα εργασιακά Σωματεία που συμπαραστάθηκαν στο δίκαιο αγώνα μας.
 Τους διαβεβαιώνουμε πως δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα και με την δική τους συμπαράσταση θα δώσουμε την μάχη διεκδικώντας τα δικαιώματά μας.

Θανάσης Ζεμπίλης, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας 2019