Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες η Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου με τη συμμετοχή αγροτών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων από όλο τον Δήμο με κύριο ζήτημα τις συνέπειες που είχε η πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά στην περιοχή μας και η οργάνωση του αγώνα μας μαζί με όλο το λαό της περιοχής για να διεκδικήσουμε όσα μας πήρε η πυρκαγιά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Αγροτικός Σύλλογος από την πρώτη στιγμή συμμετέχει στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, που στόχο έχει την διεκδίκηση μέτρων αποκατάστασης για να μπορέσουμε να ζήσουμε στον τόπο μας.

Σε αυτό τον αγώνα δίνουμε συνέχεια με τη μαζικοποίηση του Αγροτικού Συλλόγου, την ενίσχυση του με νέες δυνάμεις ώστε να δυναμώσει ο οργανωμένος αγώνας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.

Σε αυτή την κατεύθυνση η Γενική Συνέλευση πήρε απόφαση να προχωρήσει σε εκλογές. Το Δ.Σ του Συλλόγου σε συνεδρίασή του αποφάσισε να πραγματοποιηθούν εκλογές από 18-24 Οκτώβρη, με την κάλπη να πηγαίνει σε όλα τα χωριά του Δήμου μας.

Ταυτόχρονα δίνουμε και μια ηχηρή απάντηση σε Κυβέρνηση-Περιφέρεια-Δήμο ότι δεν θα υποχωρήσουμε ούτε ένα βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις μας, ούτε βήμα πίσω από τον ενωτικό αγώνα μαζί με τους ρετσινάδες-δασεργάτες, τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους και τους ανέργους της περιοχής.

Μόνο με τον ενωτικό ανυποχώρητο αγώνα μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα ζήσουμε στον τόπο μας με αξιοπρέπεια.
Με τα αιτήματα του ψηφίσματος στη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Στροφυλιάς προχωράμε και δυναμώνουμε τον Αγροτικό Σύλλογο, γινόμαστε πιο πολλοί, πιο δυνατοί, πιο αποτελεσματικοί.

Ακολουθείστε μας στο Google News