Ο Πρόεδρος του Σωματείου Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας (ΣΑΜΕΕ) Θεοδόσιος Γεωργουλόπουλος και τα μέλη του ΔΣ (Νταβαρίας Αντώνης – Αντιπρόεδρος, Μπουραντά Παρασκευή – Γεν. Γραμματέας, Κατσίκας Δημήτρης – Ταμίας, Αλεξανδρής Βαγγέλης – Μέλος, Κόλια- Βότση Σοφία – Μέλος, Παπαθανασίου Ιωάννης – Μέλος), πραγματοποίησαν την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας του Σωματείου, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020. Την ευλογία της πίτας έκανε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Συμεών Ηλιοδρομίτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του ΣΑΜΕΕ, με σκοπό τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την κάλυψη των αναγκών του Σωματείου προς τα μέλη του.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων : Σε μια δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά περίοδο, πιστεύω ότι όλες οι εκδηλώσεις μας, πρέπει να είναι ουσιαστικές και κυρίως ανταποδοτικές προς τα μέλη μας, για το λόγο αυτό τα έσοδα από τις προσκλήσεις και την λαχειοφόρο αγορά θα διατεθούν για τις αποζημιώσεις των μελών του ΣΑΜΕΕ. Οι ανάγκες του ΣΑΜΕΕ για αποζημιώσεις είναι μεγάλες και το Επιμελητήριο λόγω του Νέου Επιμελητηριακού νόμου που είναι δεσμευτικός προς τις επιχορηγήσεις, δεν μπορεί να συνδράμει όπως πριν. Έτσι για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας για αποζημιώσεις, υλοποιούμε εκδηλώσεις για την ενίσχυση του Ταμείου.

Με την παρουσία τους τίμησαν το Σωματείο και την εκδήλωση η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη, τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας Νίκος Αίσωπος, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Μαρίνα Σκολίδη, ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας Παναγιώτης Τζαφέρος, ο Δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μπουραντάς, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας Θαλάσσης Ηλίας, η Γενική Γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ευβοίας Χριστίνα Βαρελά, ο εκπρόσωπος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας Πέτρος Ζουλάμογλου, η ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας Μάνια Αναστασιάδου, επιμελητηριακοί σύμβουλοι,