Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, Ρουμανικής καταγωγής, οι οποίοι προήγαγαν στην πορνεία νεαρές γυναίκες.

Η δράση τους έλαβε τέλος μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, κατά την οποία αστυνομικός εμφανίστηκε σε προκαθορισμένη συνάντηση προσποιούμενος τον πελάτη.

Άννα Παππά, Υποψήφια Εύβοιας ΝΔ 2019 Ιούλιος

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες οι δράστες, κλείνοντας ραντεβού μέσω κινητού τηλεφώνου, εξέδιδαν νεαρές γυναίκες έναντι χρηματικού αντιτίμου, με μεθοδικότητα ήρθαν σε επικοινωνία με τον 37χρονο.

Συμφωνήθηκε συνάντηση σε περιοχή της Χαλκίδας με σκοπό την ερωτική συνεύρεση αντί του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες περίπου στις 22:00΄το βράδυ, κατά την διάρκεια της οποίας ο 41χρονος και ο 17χρονος παρέδωσαν σε αστυνομικό του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, που προσποιούταν τον πελάτη, μία 26χρονη γυναίκα Ρουμανικής καταγωγής, έναντι του προσυμφωνημένου χρηματικού ποσού το οποίο είχε προσημειωθεί.

Άμεσα οι δύο δράστες ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν (δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 41 και 37 ετών και ένας 17χρονος υπήκοος Ρουμανίας).

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε και η συμμετοχή του 37χρονου δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί, στα Ψαχνά Ευβοίας, έξω από το σπίτι του, όπου διέμενε μαζί με τον 17χρονο συνεργό του.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επιπλέον το χρηματικό ποσό των 285 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δράση των συλληφθέντων.

Σε βάρος της 26χρονης βεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς παράβαση πταισματικού χαρακτήρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το απόγευμα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.