Η αθλητικός σύλλογος Ερμήλιος που εδρεύει στην Δροσιά δήμου Χαλκιδέων σε πρόσφατη ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιγράφει την προσπάθεια που γίνεται για την αποκατάσταση του 15χρονου πρώην αθλητή της Γιάννη Κανάκη, ο οποίος βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, μετά από ισχαιμικό επεισόδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους τρόπους που μπορείτε να βοηθήσετε επισκεφθείτε την σελίδα στο Facebook του Ερμήλιου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Γιάννης μας το βράδυ της γιορτής του κοιμήθηκε αλλά ξύπνησε ξαφνικά φωνάζοντας μαμά.
ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ, είπαν.
ΙΣΧΑΙΜΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ, είπαν.

Το 15χρονο αγόρι από το νησί μας αυτή την στιγμή έχει διαφύγει τον κίνδυνο και βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης αλλά ο αγώνας θα είναι μεγάλος και οι ανάγκες πολλές και δυσβάσταχτες για την οικογένεια του. Ο Γιάννης μας σταμάτησε να τραγουδά, οι βλάβες που προκλήθηκαν είναι μεγάλες αλλά μεγάλη είναι και η θέληση του για ζωή.

Έχει ανοιχτεί ο νόμιμος και απαραίτητος ερανικός λογαριασμός για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Ελάτε να του αποδείξουμε όλοι μαζί ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί το όνειρο του Γιάννη μας και να γίνει ένας σπουδαίος τραγουδιστής.
Γιάννη κράτα αγόρι μου, είμαστε εδώ για σένα.

Ο Α.Σ.ΕΡΜΗΛΙΟΣ, οι αθλητές, οι γονείς οι φίλοι κι εγώ προσωπικά θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν να σε δούμε να χαμογελάς!

Ακολουθείστε μας στο Google News