Στον Δήμαρχο Διρφύων – Μεσσαπίων, Γιάννη Μπουροδήμο αναμένεται να απευθυνθεί ο βουλευτής Εύβοιας, Κώστας Μαρκόπουλος προκειμένου να ζητήσει έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ., ώστε να συζητηθεί το θέμα του ΤΕΙ.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. και βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος ο οποίος έχει αναφερθεί στο θέμα του ΤΕΙ Χαλκίδας με ανακοίνωσή του από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, αύριο το πρωί θα επικοινωνήσει με το Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων Γιάννη Μπουροδήμο και τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και θα ζητήσει έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μόνο θέμα το ΤΕΙ Χαλκίδας.

Επίσης ο κ. Μαρκόπουλος αύριο το πρωί θα επικοινωνήσει με τους αρμοδίους στο Υπουργείο Παιδείας ώστε να ενημερωθεί προσωπικά για τις προθέσεις της ηγεσίας σχετικά με το μέλλον του ΤΕΙ Χαλκίδας.

Ακολουθείστε μας στο Google News