Οι Σύλλογοι Κωνσταντινουπολιτών Γερμανίας, Ελβετίας, Ηνωμένου Βασιλείου και των Ευρύτερων Περιοχών Η.Π.Α. Washington, Los Angeles και Chicago, σε συνεργασία με την Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών (ΟΙΟΜΚΩ) Οργανώνουν την Διαδικτυακή Έκθεση με θέμα: Το αρχιτεκτονικό θαύμα της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως, ως έκφραση της οικουμενικής ρωμιοσύνης.

Η Έκθεση θα είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά, Γαλλικά, Αγγλικά, Γερμανικά στην Ιστοσελίδα: www.hagiasofiaexh.com από τις 29 Νοεμβρίου 2020 μέχρι 31 Ιανουαρίου 2021.

Τα Εγκαίνια θα γίνουν διαδικτυακά την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, στις 21:00 ώρα Ελλάδος, με ομιλητές τους Χριστόφορο Σωφρονίου, Ιατρό Καρδιολόγο-Συγγραφέα «Ο αρχιτεκτονικός και εικαστικός θησαυρός της Αγίας Σοφίας, Ανεκτίμητη κληρονομία της Ρωμιοσύνης» Ιωάννη Κτιστάκι, Αν. Καθηγητή Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ. «Αγία Σοφία: ένας προδιαγεγραμμένος “εξισλαμισμός”»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω της πλατφόρμας ZOOM, στέλνοντας μήνυμα στο nnap@otenet.gr ή εναλλακτικά, από την διεύθυνση: www.facebook.com/oiomko.org