Δηλώσεις έκαναν την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα για την εκτέλεση του έργου “Αποκατάσταση, Ανάδειξη, Ανάπτυξη και Λειτουργική Επανένταξη της Δημοτικής Αγοράς της Χαλκίδας”.

Την Τετάρτη 25 Αυγούστου υπεγράφη η σύμβαση για το έργο “Αποκατάσταση, Ανάδειξη, Ανάπτυξη και Λειτουργική Επανένταξη της Δημοτικής Αγοράς της Χαλκίδας”, από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και την ανάδοχο εταιρεία.

Η δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το έργο της Δημοτικής Αγοράς αποτελεί προτεραιότητα και ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί εντός του χρονικού διαστήματος της παρούσας δημοτικής θητείας και Περιφερειακής αρχής. Η αποπεράτωση του έργου αναμένεται εντός 18 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε ότι το έργο της Δημοτικής Αγοράς θα υλοποιηθεί άμεσα και η πόλη της Χαλκίδας θα έχει την δημοτική αγορά που της αξίζει.

Το έργο, συμβατικού ποσού 7.397.177,27 ευρώ, περιλαμβάνει εργασίες εσωτερικής και εξωτερικής διαμόρφωσης σε όλα τα κτίρια της συνολικής έκτασης της Δημοτικής Αγοράς και εργασίες ανάπλασης της Πλατείας Αγοράς.

Ακολουθείστε μας στο Google News