Συνεχίζεται η «κόντρα» που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των δύο υποψηφίων Δημάρχων, της Δημάρχου Έλενας Βάκα και του Γιώργου Σπύρου. Η κ. Βάκα με ανακοίνωσή της εγκαλεί τον Γιώργο Σπύρο για παρελκυστική τακτική, ενώ ο ίδιος πριν λίγες ημέρες κατηγόρησε για μεθόδευση την εν δυνάμει δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και ότι επιχειρεί να σπιλώσει με ένα δημόσιο έγγραφο τον ίδιο.

Η Έλενα Βάκα σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου απαντά στον υποψήφιο δήμαρχο με την κάτωθι ανακοίνωσή:

Ο κ. Σπύρου αντί να απαντήσει στα κρίσιμα ερωτήματα της από 19-09-2023 έκθεσης αυτοψίας, ακολουθεί παρελκυστική τακτική, δεν απαντάει για τις αυθαιρεσίες στη βίλλα του, μεταθέτει αλλού το δικό του πρόβλημα και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα.

Η 16σέλιδη έκθεση αυτοψίας κοινοποιήθηκε στον ίδιο, στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, στην ΥΔΟΜ του Δήμου Χαλκιδέων και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Αυθαίρετα λοιπόν, βγάζει συμπεράσματα ότι δήθεν υποκίνησα και έλαβα γνώση του εγγράφου από την ΥΔΟΜ του Δήμου Χαλκιδέων και τρομοκρατεί υπαλλήλους της, γιατί προφανώς έχει συνηθίσει στις αυθαιρεσίες, όπως άλλωστε και η Κτηματική Υπηρεσία διαπιστώνει.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή και ως Δημοτική Παράταξη, ασχολούμαστε και λύνουμε τα προβλήματα των δημοτών. Για τις αυθαιρεσίες του κ.Σπύρου εντός αιγιαλού, το λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα της πολιτείας.

Ακολουθείστε μας στο Google News