Στην Κεντρική Προεκλογική συγκέντρωση το βράδυ της Τετάρτης 23 Μαΐου 2019, υποψήφια Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα ζήτησε από τους δημότες του δήμου Χαλκιδέων να πάρουν τον δήμο στα χέρια τους.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση η Έλενα Βάκα, αναφέρθηκε επιγραμματικά στα έργα που θα επιδιώξει να υλοποιήσει αν εκλεγεί. Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Αλλάζουμε» βασίζεται σε 3 άξονες, δήλωσε η Έλενα Βάκα.

Στο πρόγραμμα της Έλενας Βάκα βρίσκεται η αξιοποίηση του ΔΑΡΙΝΓΚ, η ολοκλήρωση της Δημοτικής Αγοράς της Χαλκίδας, τα αποχετευτικά έργα σε Ανθηδώνα, Αυλίδα και Ληλάντιο.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Πανταζής με την σύζυγο του Αλεξία Φαλάγγη

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δήμητρα (Μιμίκα) Σακελλαράκη

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Βουρδάνος

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Βουρδάνος

Ο τέως υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος στηρίζει την Έλενα Βάκα

Η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων μίλησε ακόμη για την προσπάθεια που θα κάνει για την ανάδειξη του αρχαίου λιμανιού της Ανθηδώνας, την σύνδεση του παραλιακού μετώπου, την ενίσχυση του τουρισμού και δεσμεύτηκε στην υλοποίηση των ανοικτών κέντρων εμπορίου. Η Έλενα Βάκα αναφέρθηκε στην ενοποίηση της πόλης, την ανάπλαση του συνόλου των ακτών, ενώ ψηλά στην ατζέντα της υποψήφιας δημάρχου είναι ο αθλητισμός. Σκοπός είναι ο ΔΟΑΠΠΕΧ θα εποπτεύει τον πολιτισμό και τον αθλητισμό ξεχωριστά.

«Θα πάψει να παίρνει τα ψίχουλα του πολιτισμού, ο αθλητισμός. Αλλάζουμε..γυρνάμε σελίδα στον Δήμο», είπε η Έλενα Βάκα.