Η Έλενα Ν. Λεβέντη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΑΜΕΣΑ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Χαλκιδέων Γιώργο Σπύρου.

Βιογραφικό Έλενας Λεβέντη

Η Έλενα Ν. Λεβέντη είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός MSc &  Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού ΜΑ.

Ζει κι εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στη Χαλκίδα, όπου διατηρεί τεχνικό γραφείο. Είναι κόρη του χειρουργού οδοντίατρου Νίκου Λεβέντη, Υποψήφιου Δήμαρχου Χαλκίδας το 2014 και της Ειρήνης Λεβέντη, επίσης οδοντίατρος. Είναι παντρεμένη με τον Άγγελο Γιαννακό, επιχειρηματία και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα κορίτσι, την Ειρήνη κι ένα αγόρι, τον Γιάννη, μαθητές Δημοτικού κ΄ Γυμνασίου αντίστοιχα.

Πέραν των βασικών σπουδών της στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), κατέχει τρία Μεταπτυχιακά Πανεπιστημιακά Διπλώματα, συνυφασμένα με το επάγγελμά της:

α) στο Δομοστατικό Σχεδιασμό και την Ανάλυση των Κατασκευών-Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.), με έμφαση στις αντισεισμικές κατασκευές-ενισχύσεις,

β) στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό – Κολλέγιο Βακαλό κ’ University of Derby, U.K.,

γ) στη Διοίκηση & Διαχείριση Λιμένων και Ακτών (παράκτιας ζώνης)- Ε.Μ.Π.

Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη: Ελεγκτής Δόμησης Κατασκευών, Ενεργειακός Επιθεωρητής και Ελεγκτής Προσβασιμότητας Α.Μ.Ε.Α.

Κύρια ενασχόλησή της είναι η κατασκευή κτιρίων και άλλων τεχνικών έργων, σε συνδυασμό με την εκπόνηση των αρχιτεκτονικών και στατικών μελετών τους και κατ’ επέκταση την έκδοση οικοδομικών αδειών σε συμβατικά και σε μεταλλικά κτίρια.

Στις λοιπές της δραστηριότητες με γνώμονα το κοινό όφελος συγκαταλέγονται η θέση: Γενικού Γραμματέα στο Σ.Π.Μ.Ε (Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ευβοίας), μέλους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Τ.Ε.Ε./Π.Τ.Ευβοίας και στη Διοίκηση του Ο.Λ.Ν.Ε. (Οργανισμού Λιμένων Νήσου Ευβοίας).

Η ίδια δήλωσε:

Η εργασιακή μου εμπειρία ως μηχανικός και η τεχνική μου κατάρτιση, μου δίνουν τη δυνατότητα και τη θέληση να ασχοληθώ με τον τόπο μου και να προσφέρω με έργα, πλέον, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και αυτοδιοικητικά. Έχοντας ως εφόδια τη γνώση, τη μακροχρόνια εμπειρία και τη μαχητικότητα, επέλεξα να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον συνδυασμό ΑΜΕΣΑ-ΝΕΟ

ΞΕΚΙΝΗΜΑ και σας ζητώ να κάνετε το ίδιο κι εσείς. Αποτελείται από ανθρώπους με όραμα, με όρεξη κι ανιδιοτέλεια και που έχουν τα εχέγγυα και τις ικανότητες να ανταποκριθούν σε συνθήκες υψηλών απαιτήσεων. Με τιμά και με χαροποιεί συγχρόνως, η πρόσκληση να συμπορευτώ μαζί τους.

Ακολουθείστε μας στο Google News