Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 επισκέφθηκε για ακόμα μια φορά το Νοσοκομείο Χαλκίδας ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Φώτης Σερέτης. Ο λόγος επίσκεψης του ήταν η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου του Νοσοκομείου της πόλης.

Ο κ. Σερέτης παρατήρησε ότι το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου μας αποτελεί πρότυπο σε οργάνωση και λειτουργία, η στελέχωση του είναι άρτια και με πλήρη εκπαίδευση ενώ παράλληλα έχει εξοπλισθεί με τον κατάλληλο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και έχουμε εξασφαλίσει τις απαραίτητες εφεδρείες.

Το Νοσοκομείο Χαλκίδας ορίσθηκε κέντρο εκπαίδευσης του προσωπικού των εμβολιαστικών κέντρων της Εύβοιας και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εκπαιδεύσεις του αντίστοιχου προσωπικού που θα τα στελεχώσει.

Στην πρώτη φάση λειτουργίας του ήδη από την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία η πρώτη φάση εμβολιασμού που αφορούσε το Υγειονομικό Προσωπικό του Νοσοκομείου μας, των Κέντρων Υγείας και του ΕΚΑΒ Εύβοιας.

Όλα είναι έτοιμα στο Νοσοκομείο μας για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία ώστε να ακολουθήσει άμεσα η επόμενη φάση εμβολιασμού στην περιοχή ευθύνης μας.