Μετά χαράς γνωστοποιείται ότι, συν Θεώ, θα λειτουργήσουν και πάλι το ερχόμενο καλοκαίρι οι Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος στις Ροβιές, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά της Τοπικής μας Εκκλησίας να περάσουν ευχάριστα κάποιες ημέρες εντελώς δωρεάν και επιπλέον να βοηθήσουμε και με αυτό τον τρόπο τον εντονότερο σύνδεσμό τους με την Αγία μας Εκκλησία.

Οι έξι (6) περίοδοι, που και εφέτος θα πραγματοποιηθούν, έχουν ως εξής:

Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως τη Δευτέρα 10 Ιουλίου. Θα φιλοξενηθούν 90 αγόρια, που έχουν τελειώσει την Α΄ και Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, με Αρχηγό τον Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη.

Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Τετάρτη 12 Ιουλίου έως την Τρίτη 18 Ιουλίου. Θα φιλοξενηθούν 90 αγόρια, που έχουν τελειώσει την Ε΄ και ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, με Αρχηγό τον Αρχιμ. Θεοφύλακτο Τσαγκάρη.

Γ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Πέμπτη 20 Ιουλίου έως την Τετάρτη 26 Ιουλίου. Θα φιλοξενηθούν 90 κορίτσια, που έχουν τελειώσει την Α΄ και Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, με Αρχηγό την κ. Μαγδαληνή Αργυράκη – Καθηγήτρια Θεολόγο.

Δ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Παρασκευή 28 Ιουλίου έως την Πέμπτη 03 Αυγούστου. Θα φιλοξενηθούν 90 κορίτσια, που έχουν τελειώσει την Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και φοιτούν ή έχουν τελειώσει το ΛΥΚΕΙΟ, με Αρχηγό την κ. Μαγδαληνή Αργυράκη – Καθηγήτρια Θεολόγο.

Ε΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από το Σάββατο 5 Αυγούστου έως την Παρασκευή 11 Αυγούστου. Θα φιλοξενηθούν 90 κορίτσια, που έχουν τελειώσει την Ε΄ και ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, με Αρχηγό την κ. Ματίνα Κουβαρά – Παιδαγωγό και Θεολόγο.

ΣΤ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Πέμπτη 17 Αυγούστου έως την Τετάρτη 23 Αυγούστου. Θα φιλοξενηθούν 90 αγόρια, που έχουν τελειώσει την Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και φοιτούν ή έχουν τελειώσει το ΛΥΚΕΙΟ, με Αρχηγό τον Αρχιμ. Αιμιλιανό Χρήστου.

Οι εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος: Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, όπου θα υπάρχει ο σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος, τον οποίο δύνανται να επισκεφθούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς και να συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία για την συμμετοχή. Με την υποβολή της αιτήσεως, δημιουργείται ένας μοναδικός κωδικός και εκδίδεται το Έντυπο Αιτήσεως Συμμετοχής, το οποίο περιλαμβάνει και ένα Ιατρικό Δελτίο, προς συμπλήρωση.

Για την καλύτερη προετοιμασία των ενδιαφερομένων, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, μεταξύ άλλων, στα στοιχεία θα ζητηθούν οι αριθμοί Αστυνομικής Ταυτότητος των γονέων, ο ασφαλιστικός φορέας, η Ενορία τους, μία τουλάχιστον διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Εν συνεχεία, θα εκτυπώνουν και θα συμπληρώνουν την αίτηση συμμετοχής και ο ιατρός θα συμπληρώνει το ιατρικό δελτίο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η αίτηση πρέπει να φέρει όλες τις υπογραφές (γονέων και ιατρού).

Η συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση συμμετοχής θα σαρώνεται και, μέσω του ιδίου ηλεκτρονικού συνδέσμου, θα υποβάλλεται, χρησιμοποιώντας τον μοναδικό κωδικό, και θα λαμβάνεται ο αριθμός πρωτοκόλλου, ο οποίος θα περιλαμβάνει ημερομηνία, ώρα και σειρά προτεραιότητας.

Στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο υπάρχουν όλες οι ανωτέρω οδηγίες, για την υποβολή της αιτήσεως.

Τέλος, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν για το αποτέλεσμα της αιτήσεώς των.

Δεν παραλείπουμε να σας τονίσουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος, σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου, που θα λαμβάνει κάθε αίτηση, μετά την υποβολή της.

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023.

Ακολουθείστε μας στο Google News