Επιστολή προς τους γονείς της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος, με την οποία τους ενημερώνει για την έναρξη της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως για το φετινό έτος 2010-2011, η οποία λειτουργεί σε επτά τμήματα: Χαλκίδος, Ιστιαίας, Μαντουδίου, Σκιάθου, Χώρας Σκοπελου, Γλώσσας Σκοπέλου και Αλοννήσου.

Οι διαλέξεις για εφέτος ξεκίνησαν ήδη στην Σκιάθο, με ομιλητή τον Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεως Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου, ενώ ξεκινούν στο τμήμα της Χαλκίδος το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 18:00, στην Ισόγειο Αίθουσα των Γραφείων της Ιεράς μας Μητροπόλεως (Μεσσαπίων 10 – κτίριο όπου παλαιά στεγαζόταν η Δ.Ο.Υ. Χαλκίδος), με ομιλήτρια την κ. Χάρη Δημητρακούδη, Εκπαιδευτικό, η οποία θα εισηγηθεί το θέμα: «ΣΚΟΤΩΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ;». Μετά το τέλος της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση.
Στο τμήμα της Ιστιαίας η έναρξη θα γίνει την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ιστιαίας, με ομιλήτρια και εδώ την κ. Δημτρακούδη, η οποία θα εισηγηθεί το ίδιο θέμα. Μετά το τέλος της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση.

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019