Την άποψή της αναφορικά με τη συμπλήρωση ενός χρόνου στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, καταθέτει μέσω επιστολής της η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Τζοβάννα Γκόγκου.

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εκλογή Μητσοτάκη.

Σε άθλιες συνθήκες για τη χώρα μας ο Κυριάκος φέρνει μια νέα προοπτική και μια σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης στον Ελληνικό λαό. Στον ενα αυτό χρόνο η  Ν.Δ προχώρησε πολλά βήματα μπροστά. Στο Συνέδριο υιοθετήθηκαν μια σειρά από αλλαγές που εκσυγχρονίζουν το κόμμα. Η «Συμφωνία Αλήθειας» περιλαμβάνει τις πρώτες 25 θέσεις του κόμματος.
Στη ΔΕΘ παρουσιάζονται συγκεκριμένες και κοστολογημένες προτάσεις για φοροαπαλλαγές .Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο άνθρωπος που βάζει τέλος στις πολιτικές της υπερφορολόγησης, στις πολιτικές που έχουν προκαλέσει μαζική κατάθλιψη στη χώρα μας. Ξαναβάζει στην πολιτική την έννοια της Αλήθειας. η Αλήθεια είναι η δύναμη για το σήμερα και το αύριο. Ετσι θα κατορθώσουμε να προχωρήσουμε στην ανασυγκρότηση και μεταρρύθμιση της χώρας, βάζοντας τέλος στον λαϊκισμό και δημιουργώντας την Ελλάδα από την αρχή. Η Ν.Δ θα συνεχίσει την προσπάθειά της να γίνει ακόμα πιο δυνατή, πιο σύγχρονη, πιο ανανεωμένη, πιο αξιόπιστη για να μπορέσει να βάλει τη χώρα σ’  ενα σωστό δρόμο