Μεικτό κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ Ευβοίας επισκέφτηκε χθες δημόσιες υπηρεσίες του νομού και ενημέρωσε για τις απεργιακές κινητοποιήσεις της Τετάρτης.

Η ανακοίνωση:

«Μεικτό κλιμάκιο που αποτελούνταν από την πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Εύβοιας, Μαρία Γιαμά, το μέλος του Ν. Τμ. Εύβοιας, Γιάννη Αγγελάτο, τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων, Δημήτρη Γεωργακόπουλο, και τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΑΔΕΔΥ, Σπανού Δέσποινα και Κόνιαρη Χρήστο, επισκέφτηκαν χθες, Δευτέρα 24-9-2012, Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού μας και ενημέρωσαν τους συναδέλφους για τις τρέχουσες εξελίξεις και την απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 26-9-2012.

Ειδικότερα επισκέφτηκαν την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση ν. Εύβοιας, το Δήμο Χαλκιδέων, το εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων και παρευρέθησαν στη συνέλευση των Υπαλλήλων του Συλλόγου Εργαζομένων στις ΔΟΥ των νομών Ευβοίας και Βοιωτίας, όπου και έκαναν ενημερωτική παρέμβαση.

Το μεικτό κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ απεύθυνε προς τους εργαζομένους κάλεσμα συμμετοχής στις κινητοποιήσεις που οργανώνονται για την Τετάρτη 26-9-2012 στην πόλη της Χαλκίδας (Υψηλή Γέφυρα, 11πμ).

Για το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γιαμά Μαρία»