Την Κυριακή 7 Ιουλίου έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα προς την πολιτική ομαλότητα, τη σταθερότητα και την ευημερία. Να αφήσουμε οριστικά πίσω μας τις ημέρες του διχασμού, της ανασφάλειας και των χαμηλών προσδοκιών και να προχωρήσουμε σε μια νέα περίοδο κανονικότητας, εξωστρέφειας και αισιοδοξίας. Στις εκλογές της Κυριακής, επιλέγουμε μια Ελλάδα αυτοδύναμη, κυρίαρχη και σίγουρη για το αύριο. Επιλέγουμε Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα για όλους τους Έλληνες.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, γύρισα όλη την Εύβοια, από το βορρά μέχρι το νότο και από τον Ευβοϊκό μέχρι το Αιγαίο, καθώς και τη Σκύρο, μιλώντας καθαρά για το μέλλον της χώρας και του τόπου μας με χιλιάδες συμπολίτες μας. Ήταν ένα συναρπαστικό προεκλογικό ταξίδι όπου είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους, να κάνω νέες φιλίες, να ακούσω και να ανταλλάξω απόψεις για το πως θα εκμεταλλευτούμε τις τεράστιες αναξιοποίητες δυνατότητες της περιοχής μας.

Σήμερα μερικές εβδομάδες αργότερα, νιώθω πολύ πιο αισιόδοξος τόσο για το μέλλον της χώρας όσο και του Ν. Εύβοιας. Διαπίστωσα ότι η πλειοψηφία των πολιτών «διψά» για πολιτική αλλαγή, ανανέωση και νέες ιδέες. Πλέον, μετά τα χρόνια της κρίσης, είμαστε πιο ώριμοι, πιο βέβαιοι για τα βήματα που πρέπει να γίνουν, πιο σίγουροι για εκείνα που πρέπει να αλλάξουν.

Παράλληλα, βίωσα μια πρωτόγνωρη αποδοχή στο πρόσωπο και τις προτάσεις μου. Αποδοχή που με γεμίζει ευθύνη αλλά και σιγουριά ότι ενωμένοι μπορούμε να πάμε την Εύβοια και τη Σκύρο ένα βήμα πιο μπροστά. Να είστε βέβαιοι ότι με τη δική σας δύναμη θα διεκδικήσω το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο μας. Ενωμένοι μπορούμε!

Ιωάννης Μανώλης
Υπ. Βουλευτής Ν. Εύβοιας
Νέα Δημοκρατία

Ακολουθείστε μας στο Google News