Αναζητούνται τρεις (3) άγνωστοι δράστες για ένοπλη ληστεία σε Αγροτική Τράπεζα στη Λίμνη Ευβοίας.
 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι στις 09-09-2011, το μεσημέρι, με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, από το υποκατάστημα Αγροτικής Τραπέζης στη Λίμνη Ευβοίας.

Ειδικότερα την 13:50 ώρα, οι τρεις δράστες εισήλθαν στη τράπεζα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους(φορώντας μαύρα κράνη) και κρατώντας οι δύο πυροβόλα όπλα τύπου kalasnikov και ο τρίτος πιστόλι, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και τους εξανάγκασαν να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των 14.190 ευρώ.

Ακολούθως οι τρεις δράστες επιβιβάσθηκαν σε δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και διέφυγαν με κατεύθυνση προς Βόρεια Εύβοια.

Μετά από άμεση κινητοποίηση δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, εντοπίσθηκαν λίγη ώρα αργότερα, εγκαταλειμμένες, σε χωματόδρομο στην περιοχή Μουρτιάς της Λίμνης Ευβοίας οι δύο μοτοσικλέτες των δραστών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω μοτοσικλέτες είχαν κλαπεί (08-09-2011), η μία από την Κυψέλη και άλλη από τον Πειραιά Αττικής.

Ενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.