Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 εορτάστηκε ο Προστάτης των Εφέδρων Αξιωματικών-Μεγαλομάρτυρας Άγιος Νικήτας, στην Χαλκίδα από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας (Σ.Ε.Α.Ν Ευβοίας) στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής , πολιούχο Χαλκίδος .

Με το πέρας του όρθου ο Πατέρας Ιωάννης Φαφούτης τέλεσε την αρτοκλασία Υπέρ Υγείας των Εφέδρων Αξιωματικών και των οικογενειών των.

Ακολούθησε ομιλία από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κον Βαρυτιμίδη Μιχαήλ με θέμα τον Βίο του Αγ. Νικήτα, τον ρόλο και την σημασία του Εφέδρου Αξιωματικού στην κοινωνία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής
Ενότητας Ευβοίας κος Γεώργιος Κελαιδιτης, ο Υπτγος Νικόλαος Αγγελής – Δντης ΔΠΖ/ΓΕΣ ως εκπρόσωπος του Αντγου Γεωργίου Καμπά- Αρχηγού του Γ.Ε.Σ.,ο Ταξχος Κωνσταντίνος Λιόντος– Δκτης Σχολής Πεζικού, ο Σχης (ΠΖ) Γεώργιος Μωραίτης – Υπδκτης ΣΠΖ , ο Επισμηναγός (ΤΟΠ) Γεώργιος Συρακούλας- Δκτης της 204 Μ.Γ.ΑΠ,ο Λγος (ΠΒ) Χαράλαμπος Καλογιάννης Δκτης Δ’ Πυροβολαρχίας της 180 MK “HAWK”, εκπρόσωπος του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (Θήβα), ο αστυνομικός διευθυντής Δημήτρης Σίδερης – υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ο Αντιπλοίαρχος Χρήστος Φραγκιάς – Λιμενάρχης Χαλκίδος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Νικόλαος Παπαγεωργόπουλος, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ Στγος Ευάγγελος Ρήγας, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α Ταξχος (Ι) Ιωάννης Μητράκης, πλήθος Εφέδρων Αξιωματικών & φίλων με τις οικογένειες των.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας παρατέθηκε καφές στην Λέσχη Αξιωματικών της Σχολής Πεζικού οπού ο Πρόεδρος κ. Βαρυτιμίδης Μιχαήλ Εφ. Τχης (ΔΒ) στο σύντομο χαιρετισμό, αναφέρθηκε στις πολυμορφικές δράσεις του Συνδέσμου.