Στις 19, 20 και 21 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 18ο Τακτικό Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. με τη συμμετοχή 180 περίπου εκλεγμένων αντιπροσώπων από όλους τους νομούς της χώρας.

Το Νομό Ευβοίας εκπροσώπησαν οι σύνεδροι Αλ. Βαγγελάκος, Ν. Σαρτζετάκη και Δ. Κληματαριώτης.

Τα θέματα του συνεδρίου ήταν η έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού του Δ.Σ. για την περίοδο 2017-2019, η εκλογή νέων οργάνων της Ομοσπονδίας (Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής της Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.) και η έγκριση αποφάσεων – ψηφισμάτων.

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χ. Σπίρτζης, ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αν. Πετρόπουλοςο π. υπουργός Κ. Χατζηδάκης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Γ. Στασινός, καθώς και εκπρόσωποι των εργοληπτικών οργανώσεων.

Μετά τις εκλογές που έγιναν την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. (για την τριετία 2019-2022) επανεκλέχθηκε και ο Πρόεδρος της ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Αλ. Βαγγελάκος, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός.

Στις επόμενες ημέρες πρόκειται να γίνει η συγκρότηση του νέου Δ.Σ της Παν. Ομοσπονδίας σε σώμα.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαριστούμε  τους αντιπροσώπους της ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ που συμμετείχαν στο 18ο Συνέδριο, καθώς και όλα τα μέλη μας, που στηρίζουν τα τελευταία χρόνια την προσπάθεια που κάνουμε ως Ένωση για την αναβάθμιση του ρόλου του μηχανικού δημοσίου, καθώς και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των μηχανικών στις Υπηρεσίες του Ν. Ευβοίας.