Επετειακή αναρριχητική συνάντηση στα Καμπιά Ευβοίας, 40 χρόνια από την πρώτη διάνοιξη διαδρομής. Καλεσμένοι όλοι οι ορειβατικοί σύλλογοι Αττικής και Εύβοιας αλλά και όλοι οι ορειβατές/αναρριχητές που θέλουν να γνωρίσουν ένα εξαιρετικό πεδίο στη περιοχή μας.

Να ενημερώσουμε πως για τις συμμετοχές που ακόμα λαμβάνουμε από τους Ορειβατικούς Συλλόγους σας, προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ διαμονή ΔΩΡΕΑΝ δείπνο ΔΩΡΕΑΝ πρωινό και δώρα (μετά από κλήρωση)!

Όλες οι συμμετοχές ορειβατών/αναρριχητών εκτός Ορειβατικών Συλλόγων είναι ευπρόσδεκτες και καλοδεχούμενες, ενώ τα έσοδα από αυτές θα διατεθούν αποκλειστικά για τη συντήρηση και τον περαιτέρω εξοπλισμό του πεδίου!

 

Η προσέλευση κατοίκων του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, αλλά και γενικότερα της ευρύτερης Περιφερειακής Ενότητας της Εύβοιας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα “Αναρρίχησης για όλους”, κάτω από τις συμβουλές των έμπειρων μελών μας!

Ανοιχτή δωρεάν εκδήλωση σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν αναρρίχηση στο πεδίο των Καμπιών από τις 10:00 ως τις 18:00 Σάββατο και Κυριακή 29 & 30 Ιουνίου.

Ακολουθείστε μας στο Google News