Με μία μεγάλη επίδειξη, την Τετάρτη 17/6, των τμημάτων Καράτε και Ζούμπα έκλεισε τη φετινή περίοδο ο Α.Σ. Πολυδεύκης με προπονητές τη Χριστίνα Μπασούκου και τον Δημήτρη Αναστασιάδη.

Πολλοί γονείς και φίλοι του αθλητισμού παρακολούθησαν μικρούς και μεγάλους, σε ηλικία, αθλητές να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, το δυναμισμό τους αλλά και την πειθαρχία στο αγαπημένο τους άθλημα, το Καράτε.

Έγιναν επιδείξεις:  Κάτα (σύνολο αμυντικών και επιθετικών κινήσεων άνευ αντιπάλου), Κούμιτε (αγώνας με ειδικό προστατευτικό εξοπλισμό εναντίον αντιπάλου) και χρήσης Τόμφα και Κονταριού.

Παράλληλα, το τμήμα Ζούμπα του συλλόγου, με προπονήτριες την Ευαγγελία Τοττού και την Γιωταλένα Αντωνίου, εντυπωσίασαν με τον ρυθμό, τις ζωηρές ασκήσεις και τις όμορφες χορογραφίες.

Ανάμεσα στους παρισταμένους ήταν, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ορέστης Παπαστρατής ο Πολιτευτής Ευβοίας και παλαιός πρωταθλητής Καράτε κ. Σταύρος Μακαρίου, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ κ. Κώστας Αναγνωστάκης, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ν. Αρτάκης κ. Ρούλα Ματζάνα και άλλοι.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Σταύρος Μακαρίου απένειμε διπλώματα στους νέους Μαυροζωνάδες του Α.Σ. Πολυδεύκη, ο κ. Κώστας Αναγνωστάκης απένειμε μετάλια και διπλώματα στις έγχρωμες ζώνες και η κ. Ρούλα Ματζάνα απένειμε τιμητικές διακρίσεις στο τμήμα αυτοάμυνας των μικρών αθλητών.

Επίσης, η Χριστίνα Μπασούκου παρουσίασε στον κόσμο τον προπονητή της Πάλης Χάρι Κώστογλου, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αναλάβει το αντίστοιχο τμήμα του Α.Σ. Πολυδεύκη.